Socks, socks, socks

Kan ni tänka er, jag har gjort klart nåt!

Ett par sockar.
Mönster: Conwy socks, från Knitting on the road av Nancy Bush.
Garn: Fleece Artist merino 2/6, färg Rasberry.
Stickor: 2.25mm.
IMG_1448

Jag har stickat efter detta mönster 2 gånger nu, och det är helt enkelt suveränt! Det kan tom bli fler gånger, så bra är mönstret. Jag ska se om jag kan ta en bättre bild imorgon, det blir inte bra med blixt (hur många gånger har jag påpekat det nu? 150?).

Gårdagens blågröna socka är upprepad. Och börjad igen, med ett annat mönster. Och upprepad igen (fast inte hela den här gången).
IMG_1449

Nu är tanken att det ska bli Slippery socks. Jag repade upp ca 8 varv efter resåren, och bytte till mindre stickor, jag tyckte det blev lite väl löst. Nu ser det ut som ovan. Inga större färgpölar i sikte ännu, hurra!

Malin frågade lite saker i kommentaren till gårdagens post (jag fick inte fram nåt mail till dig, Malin!)

Ang slipa och lacka stickan:
Jag har provat att göra så på en annan sticka, tidigare, och det blev
inte riktigt bra, men jag kanske inte var tillräckligt noggrann.

När
det gäller rss så gjorde jag en ny feed för nån vecka sedan eller så,
via Feedburner. Det kan ju hända att det ställer till problem, tyvärr
har jag ingen aning om jag kan göra nåt åt det!

2 Kommentarer

 1. Malin
  14 juni, 2008

  Snygg färg!
  Jag gillar inte rosa/cerise men Rasberry var ju läckert på de där sockorna.. tål att funderas på vid nästa garninköp 🙂
  Idag såg ditt inlägg bra ut i min läsare så det kanske bara var någon tillfällig språkförvirring i syberspejs eller i min knä-dator.
  ((Ehrm, jag upptäckte att mitt hotmail-konto tydligen blivit inaktiverat, därav problemet att skicka mail till mig. Jag försöker komma ihåg att logga in en gång i månaden så jag kan ha mitt konto kvar men tydligen gick förra månaden väldigt fort.. 😉 Nåja, får bli gnäll-mail (eller hot-mail? 😉 ) till hotmail och tumhållande för att de ger tillbaka alla epost-meddelanden som fanns på det kontot. ))
  Tack för att du hojtade till om att det ej gick att svara till mig och för att du svarade lilla mig i nästa blogg-post 🙂

  Svara
 2. Mia
  14 juni, 2008

  Jag upptäckte den boken på biblioteket härom dagen och lånade hem den. Så många snygga sockmönster! Har du stickat fler ur boken?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top