Slipprigt

Mina Slippery socks är på frammarsch, de är riktigt roliga att sticka på. Jag kan alltså ännu en gång konstatera att jag trivs bäst om det finns lite grann att göra på varje varv, så man märker att det händer nåt.

Mönstret tycker att man ska sticka 3 omgångar av mönstret innan men börjar med hälen, men jag gör bara 2. Sockor ska helst vara korta (men strumpor ska vara långa, inget mitt-på-tjafs!). Med den här farten kan det snart bli ännu ett färdigt projekt.
IMG_1458

Trots att det växt ganska fort har jag inte stickat så mycket idag. Vi tog en tur för att spela minigolf idag (jag förlorade såklart, min sambo är dålig på minigolf, men jag är sämre), och efter en sen lunch tog vi en tur till en kompis för en fika. Vi klarade oss fårn regn ända tills vi satt i bilen på vägen hem, inte illa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top