T som i

en massa T….

 • Tovning – nåt som jag skulle vilja vara bättre på. Det är lite svårt att bli bättre när man inte övar så mycket, men jag skyller på begränsat utrymme att slaska med vatten och såpa (visst, som om det inte går att göra det utomhus!).
 • Tvinning – att sätta ihop 2 eller fler spunna trådar till en enda = garn. Jag börjar bli rätt bra på att tvinna, faktiskt, så mina 2-trådiga garner blir rätt balanserade. Det är kul att se framgång i det man gör!
 • Textil överhuvudtaget – jag tycker om det mesta som har med textil att göra, och jag vill gärna veta hur saker är gjorda. Det bästa av allt är att det finns hur mycket som helst att upptäcka ochj lära, så det är ingen risk att det tar slut!
 • Trappa – närmare bestämt trappan i vårt radhus. Ingen fin trappa, alls, men jag älskar att ha en trappa i mitt eget hem. Fråga mig inte varför, för jag har ingen bra förklaring.
 • Tavlor – vi har ett helt gäng med tavlor på väggen i trappan, huller om buller. Nästan som en fond, bara bestående av massor med bilder istället för en enda.
 • Tafatt – är jag rent motoriskt. Jag kan inte kasta boll eller ta lyra, jag snubblar på mattkanten och jag välter eller tappar saker jämt och ständigt.
 • Trögfattad – är jag däremot inte. Hjärnan kompenserar för den motoriska klumpigheten.

1 Kommentar

 1. Tina
  17 juni, 2008

  Jag håller med dig om trappan! Ett riktigt hem kräver en trappa. Etagelägenhet går bra (för där är ju en trappa) men helst ska det vara något sorts hus.
  Jag bar i en lägenhet utan trappa, så jag brukar gå in på DN bostad och drömma mig bort ibland…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top