Fiberklubb

Spoiler-varning!

Om du inte fått ditt paket från Spinspirations fiberklubb, och vill bli överraskad, läs inte mer!
Jag kommer att visa ett kort.

Några
rader
extra
för
att
säkerställa
att
kortet
inte
syns

lätt.

Så där. Läser du vidare får du skylla dig själv.

Jag fick mitt paket från Spinspiration idag, vad kul!

Min första reaktion var: hjäääälp! Det är väldigt gult. Min andra tanke var: hmmm, hur ska jag lösa det här? Detta ska absolut inte blandas! Jag behöver varje färg för sig, annars kommer jag att tycka att det är det fulaste garn jag någonsin gjort.

Jag tror faktiskt att jag ska försöka spinna ett tunt tretrådigt garn som blir randigt.

Temat för den här omgången är känslor, och det här är "glad". Det ska bli väligt kul att se vad som kommer i de andra paketen. Jag gillar tanken med fiberklubben, det gör att jag måste utmana mig själv att använda färger och fibrer jag aldrig skulle välja själv. För de här färgerna skulle jag aldrig välja, åtminstone inte ihop!

Nå, nu har jag i alla fall en tanke med vad det ska bli för sorts garn, återstår att se om jag lyckas.
IMG_1460

2 Kommentarer

 1. Tina
  17 juni, 2008

  Känn dig utmanad! 🙂
  Är du orolig att alla känslorna ska vara lika kaosartade? Vi får väl se hur det blir – lite av en överraskning för mig med än så länge…

  Svara
 2. Bente
  18 juni, 2008

  Underbara färger , jag blir glad bara av att se dem .Det blir säkert läckert som en karamell.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top