Bättre bild

Jag kände att jag måste visa en bättre bild av mudden från igår, så här är den.
IMG_1476

Det känns som om det skulle kunna bli ett par till senare, i ljusare garn. Nummer 2 är halvklar. Det går fort med små projekt.

Så har jag börjat på Laminaria också, jag kunde inte hålla mig längre (och dessutom är ju muddarna snart klara…). Jag rotade lite i garnlagret och tog fram en härva Lorna’s Laces Helen’s Lace (vilket namn, liksom kaka på kaka) som jag köpt på Ebay för rätt länge sedan. Det blir bra, så jag fortsätter på inslagen väg.
IMG_1477

Det här är hälften av det jag har stickat. Färgen stämmer inte så bra, den är mer vinröd och lite mörkare i verkligheten.
Jag vet inte om jag ska sticka så många omgångar av det här stjärnmönstret som det står i mönstret, för jag tycker det är lite för tätt. Jag gillar luftig spetsstickning, och det är inga omslag i den här biten, vilket gör att det blir mindre luftigt. Men jag har inte bestämt mig än, så hur många repettitioner det blir är det ingen som vet. Ännu.

1 Kommentar

  1. Pia
    14 juli, 2008

    Jättesnygga muddar. Härlig färg!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top