Fotbollsresultat

Säga vad man vill om fotboll, men det lämpar sig ypperligt för tv-stickning.
En finalmatch med stickning = jag har stickat klart mudd nummer 2 av Bronte’s mitts. Jag har inte tagit nåt kort på den, men den är ju precis likadan som mudd nummer 1.

Nu ska jag göra mitt bästa för att inte börja med ytterligare ett nytt projekt. Det är inte lätt, det finns ju så mycket jag vill sticka.

Har ni förresten sett att Sticka! ska göra ett nytt stickhäfte? Den här gången handlar det om väskor. Jag har några idéer, kanske ska jag göra slag i saken och skicka in nåt? Jag fick med ett par sockar i förra häftet, det är ett par bäddsockar i Colinette Jitterbug. Det kändes kul att göra nåt som andra kan sticka, det svåraste var att göra själva beskrivningen.

Ja, kanske hittar jag på nåt till det nya häftet också. Den som lever får se.

1 Kommentar

 1. Medea
  1 juli, 2008

  Det låter spännande att spinna sitt eget garn. Det har jag inte testa än.
  Nu har jag lagt in S, T och U i ABC-leken.
  Ha en underbar sommar!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top