En del jättebra, en del intressant och en del jaha

Mitt sista spinnhemlispaket har kommit och titeln på den här posten speglar innehållet sett ur min synvinkel.

Först och främst: TACK, spinnhemlis! Ingrid?
Du har lyckats bra med dina paket, det ska bli spännande att gå igenom allting.

Nå, innehållet då. Jaha, intressant och jättebra.

Först ”lite bôs och kul för att göra effektgarner”. Det blir faktiskt jaha på det, för jag är inte så intresserad av effektgarner, och att spinna dem kommer långt ner på listan över vad jag vill prova.
IMG_1479

Men gåvor kan ibland utmana, och kanske ger jag mig på att försöka spinna ett garn med paljetter i.

Nästa del är en stor hög med bomull. Klart intressant, det har jag aldrig provat, och det ska bli kul att se om jag kan behålla tålamodet med så korta fibrer.
IMG_1483

Jag har ju en tahkli-slända så det är bara att prova!

Det låg 2 stycken små hängen i paketet också, av snäckor. Kolla vad söta de är!
IMG_1481

Det fanns choklad (som säkert snart är uppäten) och en jättefin flasköppnare, som jag visst missade att ta kort på.
Och så fanns det det här:
IMG_1482

Hamnar direkt i avdelningen jättebra, vilka färger! Det är en blandning av merino och corriedale, det ska bli jättekul att prova den. Mums!

Tack, igen! Jag har verkligen gillat dina paket, jag tycker du har lyckats bra!

1 Kommentar

 1. Ingrid
  2 juli, 2008

  Haha!
  Visst var det jag! Huuuur gissade Du det?
  Jojomensan, Du beskriver paketet precis som jag tänkte det efter ha läst Din blog fram å tebaks upp å ner. Saker som man gillar och saker som är tänkta som utmaningar. Var helt bombis på att Du skulle gilla det rosa gröna malvafärgade ullen och den har en väldans trevlig ’känsla’ i sig just p g a att den är ’blandad’. Bomullen – DET är urkul, och en utmaning för ullentusiaster, den går ju utmärkt väl å blanda med någe annat med faktiskt :-). Hängena är stickmarkörer men de går utmärkt väl å ha som halsband/ örhänge :-)))
  Lycka till !

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top