Avundsjuk, jag är så avundsjuk

(Jag måste ju bara använda den titeln även här, fast jag redan gjort det på fiberklubbens blogg).

Är det nån som kommer ihåg Nanne i melodifestivalen? Med lila hår, alvöron och skyhöga klackar?

Jag har haft den sången på hjärnan ända sedan i måndags när jag kom hem och hittade fibern ”Avundsjuk” i posten. Jag har spunnit med den på hjärnan. Jag har tvinnat med den på hjärnan. Nu är garnet klart, så kanske kan det släppa nu (snäääälla, jag vill inte ha låtar på hjärnan!).

90 meter, navajo-tvinnat, jacob-ull.
IMG_1496

Jag funderade först på om jag skulle behålla det entrådigt, men sedan bestämde jag mig för att göra det tretrådigt, och öva på att tvinna hårdare. Det blev klart bättre den här gången än när jag tvinnade ”Glad”.
Ullen var OK, men det blir inte en favorit.

Det kom lite post idag också. Jag passade på att beställa lite från Maria på Garnkorgen innan hon gick på semester. Om ni inte har provat att beställa från henne, så gör det, jag kan bara säga bra saker om henne!
Snabb som en vessla är hon, jag beställde igår på eftermiddagen, och paketet kom i brevlådan idag. Vad som låg i?
IMG_1495

En japansk bok, 3 st Addi Lace och en härva Colinette Jitterbug, som inte är blå som det ser ut som på bilden, den är lila.

Och så tog jag ett kort på mina nya skor, från sidan, utan fot i, så ni får se lite mer hur de ser ut.
IMG_1494

Efter att jag nämnde Knulp igår så har jag varit inne och tittat på deras hemsida, och de har ju massor med jättefina skor! Kolla de här tex, eller de här. En hel del skor har slejf, jag älskar slejf på skor. Det blir ett besök där, nästa gång jag behöver nya skor (senast till hösten, för jag har slängt mina gamla vinterkängor så nu måste jag ha nya).

3 Kommentarer

 1. Ilsefin
  11 juli, 2008

  Klart jag minns Nanne 🙂 Och avundsjuk är vad jag blir på dina nya skor. Grymt snygga!!

  Svara
 2. ylva
  11 juli, 2008

  Jättefin sko, passar dig precis! Skulle vilja ha själv.
  /Y.

  Svara
 3. Mia
  14 juli, 2008

  Snygga röda slejf-skor! Nästan så jag själv börjar nynna på Nanne.. 😉
  För någon månad sedan var jag till Knulp och köpte de där svarta med smal slejf och ”hålmönster”, rekommenderas! 🙂
  /Mia

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top