Alla sätt är bra utom de dåliga

Jag funkar uppenbarligen bäst när jag har små utmaningar att anta.
OS närmar sig, och jag har anmält mig till Stickameras OS-stickning. Kanske kan någon komma på varför jag hoppar på allt sånt, för jag vet då inte.

När det gäller spinning så finns Tour de Fleece, spinn under Tour de France. I år kan jag inte se touren, för jag får inte in Eurosport, och jag saknar det faktiskt lite, det är så bra kommentatorer som gör sporten begriplig. Nå, jag har väl på sätt och viss hoppat på det här också (Tour de Fleece, alltså), fast inte så himla officiellt (eeeh, nu blir det visst det). Mitt mål är blygsamt: spinn lite varje dag.

Så jag har spunnit idag. Jag gav mig på merino/corriedale-batten jag fick av min spinn-hemlis. Mmmmmm. Riktigt trevlig ull att spinna, och det blir väldigt fint!
Från det här:
IMG_1502

Till det här:
IMG_1500

Riktig dregel-varning!

Jag spann ca hälften idag, så imorgon blir det nog resten. Sedan får vi se vad det blir, jag har ju lite att välja på (cashgora, 500 g BFL, merino/hampa, silke och en hel del till!).

3 Kommentarer

 1. Mrs Petersson
  12 juli, 2008

  Saknar också Tour de France. Tänk vilket ljuvligt stickprogram, titta upp lite då och då och gymnastisera ögonen med lite vackra vyer och spännande sprinter…

  Svara
 2. Bente
  12 juli, 2008

  Jag dreglar ,härligt garn

  Svara
 3. Monica Hansen
  13 juli, 2008

  Vackra färger:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top