Åska och drivis

Jämrans vilken åska det var tidigare i dag! 2 1/2 timme ordentlig åska och skyfall….. katterna tyckte inte alls om det, och jag väntade mest på att det skulle gå över så jag kunde återvända till datorn.

Jag har spunnit idag också, men inte alltihop, jag tror jag bara spann en tredjedel igår, och en tredjedel idag. Då finns det lite till imorgon också.
Just nu planerar jag att använda garnet ihop med alpackan från Isager, men det hinner ju ändras ett par hundra gånger eller så.

Jag har plockat upp ett gammalt avlagt tvåändsstickningsprojekt också. Det är nåt jag började på förra året, och nu hade jag ingen som helst aning om vad jag egentligen hade tänkt. Vad det än var så var det inte tillräckligt snyggt, så jag rev upp sådär 10 varv och började nästan från början igen. Det är bara 4 varv på stickorna, det är så lite att det inte blev nåt kort på det.
Om man vill sticka tvåändsstickning i sällskap med andra kan man göra det här.

Ni vet väl förresten att vantar är utmärkta projekt på sommaren? Små och behändiga, lätta att ta med. Och inte så varmt att sticka på om det är varmt ute. Dessutom har man lite mer tid att göra fina mönster eftersom det dröjer innan man behöver använda dem. På hösten/vintern kan det ju vara lite mer akut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top