Väska

Om ni inte visste det så är jag en ”bag-aholic”. Jag älskar väskor, i alla former och sorter. Stickpåsar, handväskor, shoppingkassar, ja vad som helst.

Nu har jag kombinerat min (numera mycket lilla) stickleda med virkning och väska, och voila: En virkad väska är på gång.
IMG_1524

Den uppmärksamma ser ju genast att det är samma garn som i den för gulliga skon, och ja, jag har repat upp den. Det här är mycket bättre! Mönstret är från Garnstudio och är helt OK även för en låg-nivå-virkare som jag.

Så nu ska jag ge mig själv ett råd: om jag har stickleda, då kan jag virka lite. det kan till och med bli riktigt kul att virka, och det blir garanterat kul att stick aigen när man får vila lite från det som stör (även om det inte är så störande längre).

Imorgon åker jag på kardningsparty ute på landet. Knytkalas-maten är fixad, kardmaskinen är nertagen från vinden, nu ska jag bara hitta lite ull också. Kameran ska jag komma ihåg att ta med mig, och jag ska göra ett allvarligt försök att inte drabbas av ”camnesia” under dagen.

2 Kommentarer

 1. Agneta
  25 juli, 2008

  Du är inte ensam om att vara bag-aholic. Samma här. Har svårt att gå förbi en väskaffär:-)

  Svara
 2. Pia
  26 juli, 2008

  Vilken läckerbit!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top