Stickglädjen återfunnen

Rätstickning och glada färger funkar, jag blev nöjd av det, och stickglädjen kom tillbaka. Jag vågade mig till och med på lite 2-färgsstickning idag, men det var lite blandat resultat på det, så det får ligga lite till.

Det är tur att det finns lite medel att ta till när det tjorvar ihop sig i stickningen, för jag vill inte låta bli att sticka. Jag mår bra av att sticka, så det är lite jobbigt när det kommer såna där svackor. Det märkliga är också att jag tycker att det är helt OK att sticka rätstickning länge, men jag får tråkslag av slätstickning, så det var inget alternativ att ta upp den röda tunikan.

Hur gör ni när ni kommer in i en stickningssvacka? Har ni några fler tips som jag kan prova nästa gång? Helst nåt som inte innebär att starta ett nytt projekt, för det är jag ju så himla bra på ändå.

1 Kommentar

  1. Liisa
    26 juli, 2008

    En grej jag gör när jag inte startar nåt nytt är att gå igenom vad jag har i gömmorna… Ofta finns där något man nästan glömt bort att det finns som är halvfärdigt och går hyfsat snabbt att göra färdigt. Ibland är det skönt att få ett avslut också, även om processen är viktig. Så vips, är ett eller två gamla ufon typ klara! Men rätstickning i glada färger är en gammal hederlig uppiggare!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top