Och vad ska detta föreställa?

En toffel?
IMG_1522

Den ser ut precis som den ska, men jag har tappat sugen totalt. Den är liksom för gullig.
Dessutom är chansen att jag ska använda den ungefär lika med noll, eftersom jag går med hårda tofflor här hemma (tänk katthår och kattsand, så förstår ni varför). Så nu vilar denna toffel i väntan på att jag ska besluta mig för om jag ska göra en till eller om jag ska repa upp den (process-stickning i dess sanna mening).

Inget annat var roligt att sticka på heller. För mycket jobb, fel resultat, tråkigt, eller vad som helst….
Dags för enkel rätstickning i glada färger för att återfå stickningsglädjen.
IMG_1523

Rätstickad sjal på tvären. Färgkrafts garn (i en färg utan namn, speciellt för YlloTyll). Stickor 5mm. Recept för lyckad stickning när man har svårt att tycka att nåt är bra. Men jag blir godissugen……

2 Kommentarer

 1. Karin
  22 juli, 2008

  Söt sko ju, men jag ser o-poängen med mjuk sko o kattsaker. Gör som du känner, fin är den iaf.
  O sjalen ger mersmak för glass 🙂
  Synes/ Karin

  Svara
 2. Cina
  23 juli, 2008

  Färgen har ett namn…. yllotyll… 🙂
  I alla fall enligt Färgkrafts färgkarta som jag råkar ha hemma. *fniss*

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top