I feel the love

Kan man bli kär i ett garn? Om man kan det, då har jag blivit det. Jag tror jag har blivit det även om man inte kan det.
IMG_1541

Fiddlehead mittens i Rowan Felted Tweed (jag har inte köpt ett kit, mönstret finns till salu på Ravelry). Detta garn är underbart! Mjukt och ändå tweedigt, fina färger, trevligt att sticka med. Jag vill sticka nåt stort, nåt att svepa in mig i! Av alla Rowans garner jag har provat kan jag bara komma på ett enda som jag absolut inte gillar, och det är Summer tweed, ett torrt silkeblandgarn. Allt annat är så himla bra att jag skulle kunna utbrista i någon lyrisk sång här på studs, men jag ska bespara er.

Så, som ni ser så går tvåfärgsstickningen bättre nu. Jag lydde Liisas råd också, och stickade klart ett litet projekt som legat länge, det gick fort, på mindre än en timme… ibland kan man verkligen undra varför saker blir liggande.
IMG_1538

En basker i Colinette Jitterbug, färg Jay (har jag för mig). Stickor 3. Nåär jag rotade fram den idag så stod jag först helt frågande. Vad hade jag använt för mönster? Naturligtvis fanns inte mönstret i samma påse som baskern, det hade ju verkligen varit för enkelt. Men som jag skrev i Stickas medlemstidning för ett tag sedan: Ravelry to the rescue! Jag hade varit duktig nog att lägga in projektet där, och kunde alltså leta fram vilket mönster det var. Ravelry är räddningen för alla slarvmajor!

1 Kommentar

  1. iHanna
    28 juli, 2008

    De där vant-mönstret är så himla fint, det vill jag också sticka! Fina färger också. Gillade tofflan, liksom vad det bidde sedan, väsk-början! Själv stickar jag på ett linne jag började på för 2 eller 3 år sedan nu, var på stranden hela dagen och stickade. Superduperskönt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top