Vantar är kul

Mönsterstickade vantar är roligare!

Jag befinner mig i ett vantrus… ett toppenmönster, ett toppengarn, det är en sån kombination som får mig att då och då titta lite på det jag stickar, och säga till mig själv: ”vad bra det blir”.

IMG_1542

Och vantar går dessutom fort att sticka…..

Jag har börjat fundera på vad jag ska ha för OS-stickning. 16 dagar, vad hinner man sticka på den tiden? Förra gången det begav sig trodde jag att jag skulle sticka en Mermaid. Det lyckades inte riktigt, så den här gången måste jag vara lite mer realistisk.
Jag har några kandidater (och fler kan det bli): Slå om i skrå rib, Woolpeddler shawl från boken Folk Shawls, fast som Mustaa villaa har gjort den, en sjal från boken 19 nydelige sjaler, en tröja med får till brorsonen….
Det finns garn hemma till alltihop, så det är inget problem. Vad det än blir som jag stickar så ska det bli av garn från lagret, så mycket har jag bestämt. En personlig triumf!

2 Kommentarer

 1. heidi
  29 juli, 2008

  så söta dom är:)
  det är med garnlager är ju lite lustigt. själv har jag just upptäckt hur mycket garn jag faktiskt har, och att jag har så att jag inte behöver köpa något på länge:) verkar som om du har ett liknande garnlager:D

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  29 juli, 2008

  Perfekt!
  Till och med jag (ja du vet..)tycker att dom är jätte snygga!! Har funderat om det där med OS stickningen också – men jag ska ju försöka att jobba oxå – och det lär ju bli mitt i nätterna…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top