God Jul!

Önskar er alla en riktigt god jul.

Hoppas att ni får den jul ni önskar er och att ni får nåt trevligt av tomten om det är så att han kommer på besök. Hos oss får bara barnen besök av tomten (tack och lov, att köpa julkappar till alla skulle göra mig ännu mer stressad!) och jag ser fram emot att se mina syskonbarn öppna sina paket. 3 av mina 5 syskonbarn är fortfarande i den åldern då julen är väldigt spännande, och jag älskar att se deras reaktioner.

Själv kommer jag inte att ha på mig en ny rosa kofta, den har fått stå tillbaka för lite "pliktstickning". Min svägerska beställde en sjal för relativt länge sedan, och nu SKA den bli klar och ges bort. Inte mer än rätt, så länge som hon väntat (så länge att jag inte ens kommer ihåg hur länge det är). Jag ska försöka komma ihåg att ta ett kort på den innan jag inte har möjlighet till det längre.

Vi ses innan nyår, det måste ju till en årskrönika! Man kan inte förstöra en påbörjad tradition, så nu gäller det att gå igenom årets stickhändelser och se vad som får äran att vara med.

Som sagt, GOD JUL!
Santadeer2

8 Kommentarer

 1. Anna
  23 december, 2008

  God jul önskar jag dig! Och det ska bli spännande att läsa din årskrönika 🙂

  Svara
 2. Carina Jansson
  23 december, 2008

  God Jul och Gott nytt år!
  Tack för att alla trevliga små inlägg under året som gått.
  /Carina

  Svara
 3. Marie
  23 december, 2008

  God Jul!
  Gott nytt år.

  Svara
 4. rigmor
  24 december, 2008

  GOD JUL !

  Svara
 5. Monica
  24 december, 2008

  God Jul & Gott Nytt År!

  Svara
 6. ylva
  26 december, 2008

  God fortsättning ! vi ses på andra sidan året!

  Svara
 7. johanna
  27 december, 2008

  God Jul och Gott Nytt År

  Svara
 8. Liisa
  29 december, 2008

  God fortsättning. Och, jag har bestämt mig för att spurta i abc-leken och köra mina sista bokstäver innan det är kört. Å finns nu att beskåda på stickåbrinn-bloggen…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top