Ö som i…Översikt

Översikt över 2008!

Så här i årets sista skälvande timmar är det dags för en summering av 2008, stickmässigt men också lite från det övriga livet.

Årets absolut bästa händelse
Det har inte mycket med stickning att göra, och är egentligen 2 händelser. Att jag fick ett jobb är den ena, och att jag slapp höstens depression är den andra.Det var mycket positivt som hände under ett par veckor på hösten.

Årets "nu har jag snöat in på…"
Mössor.Jag stickade mängder med mössor i år. Men mössor är roliga att sticka, och lagom stora att bära med sig, så jag kommer nog att fortsätta sticka mössor. Det blev bla  Felted beret, Felted Bucket hat,  Gretel, Rose Red  och Meret.

Årets "vi gör som vi vill"
ABC-leken. Jag tyckte det var jätteroligt att göra det, många andra hoppade på. Att vi inte skrivit om alla bokstäver, vad gör det? Tvång är o-kul, lust och inspiration är kul.

Årets mest missuppfatade
Min nya tatuering. Det är INTE en snigel.

Årets roligaste händelse
Londonresan! Jag hade fantastiskt roligt, och det gjorde absolut ingenting att jag åkte ensam. Jag skulle göra om det igen, utan att tveka.

Årets färg
Det är väl ingen som helst tvekan om att det är rosa? Jag överdoserar rosa, men jag njuter av det!

Årets ihärdighet
Att jag lyckades skriva varje dag i över 8 månader! När jag började jobba blev det lite för mycket och jag orkade inte riktigt upprätthålla den rutinen, men jag tror att jag ska göra ett nytt försök att skriva varje dag. Det är faktiskt lättare att skriva varje dag än bara då och då.

Årets "jag behöver verkligen inte ett intresse till"
Spinneriet… En ny spinnrock och ett par nya sländor. Massor med fibrer. Jag är definitivt fast!

Tankar inför 2009
Jag hoppas att kunna göra åt en del av mitt garnlager, även  om jag inte tänker sätt upp nåt löfte. Sådana löften bryter jag bara, målsättningar är bättre.
Jag tänkte också försöka begränsa antalet projekt (nyckelordet är begränsa).
Jag ska försöka undvika att köpa enstaka nystan av garn och istället köpa tillräckligt för en tröja eller nåt annat stort.

Och jag ska njuta. Av stickningen, garnerna, stickorna. Av gemenskapen med andra på stickcaféerna. Av de färdiga projekten. Och inte minst av alla drömmar och planer som dyker upp i min hjärna.

Jag önsker er alla ett Gott Nytt År!

3 Kommentarer

 1. Marie
  31 december, 2008

  Gott nytt år.

  Svara
 2. Anna
  1 januari, 2009

  Kul att läsa din översikt. Och jag fattar INTE att tatueringen misstolkas så!?! 🙂

  Svara
 3. Åsa i Skuttunge
  3 januari, 2009

  Det var en trevlig sammanställning! – ja ghåller helt med både om det rosa (;-)) och om njutninge av de trevliga hantverken och samvaron!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top