Inventering

Jag har gjort en liten inventering av stick-lagret, både garner, stickor och projekt. Några projekt fick stanna kvar medan andra repades upp, med en målmedvetenhet som förvånade till och med mig själv.

Mina rundstickor fick en ny låda, och jag sorterade alla lösa stickor som låg överallt och skräpade.jag upptäckte också att jag inte ska köpa en enda sticka till utan att först kolla hur mycket jag har av den aktuella sorten.

IMG_1801

Av någon mystisk anledning känns det som om jag inte behöver en endaste sticka till så länge jag lever, jag förstår inte det. Defintivt inte rundstickor i storlek 4 och strumpstickor i 2,5 i alla fall.
Jag tror det är dags att använda Ravelrys lilla diagram för stickor så jag får lite överblick.

Årets allra sista maska stickades på en extremt rosa Stulpen, en halvvante med flätmönster på. Jag stickar dem i Debbie Bliss Baby Cashmerino, ett alldeles utmärkt garn om man vill göra flätor.
IMG_1799

Och eftersom det idag är årets första dag har jag kunnat påbörja min Page-a-day-kalender som jag köpte i London. En liten grej om stickning varenda dag. Perfekt!

3 Kommentarer

 1. ylva
  2 januari, 2009

  fiiina halvvantar!
  Gott nytt !

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  3 januari, 2009

  Imponerande ordning – vilka trevliga små tygfack du hade till dina – hmmm

  Svara
 3. Pia
  3 januari, 2009

  God fortsättning på dig!
  Halvvantarna är ursnygga, ser kul ut att sticka också.
  Jag känner igen mig när det gäller stickorna, men jag talar inte om på vilket sätt! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top