En kofta klar… dags för en ny

Min February Lady sweater är klar!
IMG_1830

Jag är nöjd, mycket nöjd. Den blev precis som jag tänkte mig, den passar skapligt bra, garnet är underbart. Alltså, det skulle ju inte gjort nåt om koftan fått mig att se smalare ut, men det är ju inte det lättaste, så det kan jag inte begära.

Mönster: February Lady sweater av Pamela Wynne.
Garn: Araucania Nature wool, färg 390, inköpt hos min favorit-dealer.
Stickor: 5 mm, Harmony.

Och nu, Agneta, nu ska du titta noga!

IMG_1829

En ny kofta. Det ska bli en sån här.
Garnet är Jo Sharp Silkroad Aran Tweed i färgen Bark. Det är brunt. Inte rosa.
Stickor är samma som till förra koftan, varför ändra på ett vinnande koncept? Det här kommer att bli en favorit-kofta, det känner jag redan nu. Jag menar, kombinationen underbart tweedgarn/mosstickning/slätstickning, vad finns det att klaga på? Inget!

Varför börja på en ny kofta direkt, då? Jo, jag har bestämt mig för att försöka ha ett stort projekt på gång hela tiden, så att jag inte bara gör vantar och mössor.

Och i slutet av mars ska jag åka till Stickfest i Väst, då kan man ju behöva ha ett par koftor, eller hur?

7 Kommentarer

 1. Anna
  2 februari, 2009

  Koftan blev ju jättejättejättefin! Precis sådär vill jag att min ska bli också – när den nångång blir färdig, den har iallafall nyligen kommit upp från skämskorgen igen, så lite hopp finns kvar 🙂 Blev iallafall lite peppad av att se din nu!

  Svara
 2. Agneta
  3 februari, 2009

  Snygg, och vilken shock du ger mig;-)

  Svara
 3. Mia
  3 februari, 2009

  Jättesnygg kofta! Och du är snygg i den också. Ska bli kul att träffa dig IRL på Grötö!

  Svara
 4. Ulrika
  3 februari, 2009

  Wow, den blev verkligen superfin!! Och den sitter ju ursnyggt på dig!

  Svara
 5. Susanne
  3 februari, 2009

  Jättefin kofta! Det nya projektet känner jag igen, den har jag kikat på också 🙂 //Susanne

  Svara
 6. Eldstickan
  4 februari, 2009

  Jag ska precis ”ta upp min skämmis february” ur skåpet, bra att se hur fin den blir så man orkar fortsätta///Eldstickan

  Svara
 7. Kristina
  26 november, 2009

  Jag undrar hur mycket garn det gick åt till din kofta. Den är urläcker.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top