Fantastiskt

Äntligen har jag nåt färdigt att visa, vilket lyckligtvis sammanfaller med att jag hittat rätt inställningar i kameran så att jag kan visa en bild också!

IMG_0154

Mönster: Annas axelvärmare.
Garn: Heaven's Hand Wool classic i färgen Night blue.
Stickor: 6mm.

Den ska bara pressas lite så att uddarna får lite bättre form, annars är den helt klar.

Min virkning har jag börjat om på sådär 4 ggr nu, och nu tror jag att jag är nöjd med hur det ser ut.
IMG_0158
Det är ingen bra kombination att vara perfektionist och inte så bra på att virka. Det blev för stora rutor, det blev snett, det blev ojämnt. Åtminstone i mina ögon, då, jag är inte säker på att andra hade tyckt samma sak.

I övrigt händer det inte så mycket.
Jag har varit på dop och yngsta systerdottern fick den lilla västen. Trots det ytterst varma väder som rådde (det kan man inte tro nu, när det är spöregn och +7 grader) fick damen ifråga prova, så att moster kunde ta en bild.
IMG_0125

Lilla frökens storasystrar var söta som sockertoppar på dopdagen, iklädda samma sorts klänningar som själva huvudpersonen.
IMG_0137

Jag har också lyckats hitta och köpa 2 par skor, nåt som inte hör till vanligheterna. Mina fötter är lite kräsna, och jag brukar ha svårt att sitta skor som sitter bra. Nu har jag som sagt hittat 2 par.

IMG_0155  IMG_0156

Ja, jag gillar skor med plats för tårna.

Båda paren är från Rieker, inköpta på en riktig skoaffär, Aug Johansson Skomodehus i Uppsala. En riktig skoaffär har blandat sortiment och inte bara modeskor, och dessutom har de mest skinnskor. I alla fall i mina ögon, men jag hittar ju inga skor jag kan ha på de vanliga kedjorna, så det kan ju bero på det.
Nu finns det i alla fall ytterligare en affär jag vet att jag kan gå till, i tillägg till Knulp och Frövi i Stockholm.

2 Kommentarer

 1. Liisa
  4 juni, 2009

  Heej, har du snott mina skor, eller?! Snygga!
  Och sjalen är finfin och lilla västen med! Har du den på R så man kan kolla mönster mmmm?

  Svara
 2. Jennie
  7 juni, 2009

  Åh! Dom där bruna är sagolikt fina!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top