Choklad

En i övrigt usel dag (bilKÖ, kaos på jobbet) förbättrades avsevärt av en sändning Garn och choklad.

2 nystan Sarek, 2 chokladkakor(en mint, en blåbär), lite te och en "chokladklubba" att lägga i varm mjölk. Tack, snälla Birgitta! Nu har jag ingen aning om var jag gjorde av kortet där jag har för mig att din bloggadress stod, så jag kan inte länka… En chokladkaka är redan uppäten, mycket god. "Klubban" ska jag hålla på lite, även om det onekligen skulle passa bra en dag som idag.

Ett bokpaket livade också upp, men det blir mer om det en annan dag.

3 Kommentarer

 1. -TvåÄndsStickan
  20 oktober, 2009

  Kul att du gillade paketet. Här kommer länk till min blogg :-).

  Svara
 2. Skruttfia
  21 oktober, 2009

  Nuskavise 😀 Tänkte säga hej och meddela att dethär är första försöket till att skapa mig en vana… Beroende som jag är av kreativa bloggar som jag lägger till i massor i min rss-läsare så känns denna blogg som ett självklart val. Däremot brukr jag vara alldeles för dålig på att meddela att jag kikar…
  Så: Hallå, ser fram emot inlägg om skapande och vadhelst annat som dyker upp och ha en trevlig dag!
  //skruttfian

  Svara
 3. Ulrica
  22 oktober, 2009

  Har börjat sticka en sjal av det fantastiska garnet jag fick av dig – det ska bli så spännande och se färgskiftningarna som jag tror kommer blir fin-fina! Ha en trevlig namnsdag idag – för idag är det Marika! Hej hopp!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top