Lite sol på en grå dag

När solen därute behagar lysa med sin frånvaro får man ta till annat för att få ljus i sitt hus. Tex att spinna Spinspirations senaste utskick, Solnedgång.

IMG_0571 

Bilden stämmer ganska dåligt med hur färgen egentligen är på garnet, här ser det mest ut som godis.

Och jag ska väl erkänna att när jag först såg fibern var det inte direkt solnedgång jag tänkte på (förlåt TIna!), utan just godis. Nu ser garnet ganska solnedgångsaktigt ut, vilket än en gång bevisar att man inte riktigt vet vad fibern ska ge för resultat. Ett av nöjena med att spinna, i mitt tycke.

Nå, det här är i alla fall 100 g Falkland, spunnet på min Ashford och kedjetvinnat. Jag är väldigt nöjd (inte ens ett litet "men"!). Nej, det är inte riktigt lika tjockt överallt, men det blev som jag hade tänkt att det skulle bli, ett ganska tunt (med mina mått mätt), tretrådigt, runt och fint garn.

En bra stämningshöjare när livet i övrigt är bråkigt (inga hemskheter, bara lite mycket på en gång).

3 Kommentarer

 1. Liisa
  2 november, 2009

  Jättefint blev det tycker jag!

  Svara
 2. Elisabeth
  4 november, 2009

  Jag tykcte fibern såg ut som solnedgång, garnet blev som du säger mera godiartat. Konstigt vad färgen ändras….

  Svara
 3. Åsa i Skuttunge
  6 november, 2009

  -och en vacker färg!!:D

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top