…och imorgon är det 2010…

…vilket innebär att jag traditionsenligt gör en liten sammanfattning av året som gått.

Färg.

Året började som förra slutade… i rosa, men sedan har jag mer och mer övergått till neutralare färger, till och med brunt! Kan den rosa överdoseringen vara på väg ut? Den som hänger med under 2010 får se.

Garn.

Jag har faktiskt förändrat mina garninköp under året som gått. Det slinker fortfarande med ett och annat enstaka nystan av ett garn jag-bara-måste-ha, men till största delen har jag köpt fler nystan på en gång, till lite större projekt. En målsättning jag lyckades nå!

Projekt.

2008 var mössornas år, 2009 blev koftornas. 4 stycken färdiga koftor och 2 till påbörjade (båda är 60-70% klara). Inte illa alls! Den egenpåhittade kofta jag började på har dessvärre inte kommit lika långt…kanske dags att titta på den igen.

Stick-umgänge.

Jag var på Grötö, och kom hem med mitt hittills dyraste garn. Och jag åkte till skogen i Dalarna och tillbringade en helg på fäbod. 2 helt olika upplevelser, men båda var lika roliga! Och stickcaféerna fortsatte som vanligt, lika roligt och lika galet.

Spinn-utveckling

Jag har spunnit mer, och jag har gjort mig av med en spinnrock och skaffat en ny. Nu ska jag lära mig att vara nöjd med det jag åstadkommer. Om man vill ha helt perfekt garn kan man lika gärna köpa det, läste jag någonstans, det tror jag att jag ska ta till mig.

Bekvämlighet

Jag hittade skor som jag gillar och som mina fötter också gillar. Bekvämlighet framför allt är det som gäller, och jag blir mer och mer kulturtant i min stil…

Rusning

Året avslutades som det förra… jobb, jobb, jobb. I leksaksbranschen märks inget av dåliga ekonomiska tider runt jul, den saken är klar.

Sådär, då saknas bara att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Som bonus får ni en bild från stickcaféet precis före jul, där Pyttan visade upp sin fina granmössa! Hoppas du hade på den på jobbet som du sa!

IMG_0597

1 Kommentar

  1. Elisabeth
    4 januari, 2010

    Vilken mössa! Gott nytt år!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top