I glada vänners lag

Jag besökte Syfestivalen på det bästa sättet igår, tillsammans med 3 vänner. Allihop utom en kom väl hem med något mer än vad vi planerat för (och jag var inte den som höll mig till planen).

IMG_1199

Mina inköp. En dagsljuslampa, vadmal, broderigarn, markeringspenna och garn/mönster till en mössa. Konen ska delas upp i kortare bitar och färgas till ännu mer broderigarn.

Jag har fått igång lampan, och vilken skillnad det blev!

IMG_1200

Den här bilden är tagen klockan 21 och visar färgerna så bra det bara är möjligt! Och så skönt det var för ögonen, det blev så mycket lättare att sticka i mörkt garn.

Passade på att ta ett kort på hur det oftast ser ut när jag sitter i soffan och stickar.

IMG_1201
Jag har en filt över benen, men brukar få en katt draperad över dem också. Ludde är mycket förtjust i att ligga i mitt knä och kanske bli lite klappad då och då. Det blir tungt efter en stund, men det är ingen större idé att försöka flytta på honom, han går snart tillbaka. Det är tur att han är söt.

Det jag stickar på är ett UFO jag rotade fram idag. Efter en stund kom jag på att jag var tvungen att väga det resterande garnet. Jag stickar en liten sjal på tvären, och efter hälften av garnet är det dags att börja minska. Jag hade kommit förbi hälften med råge, så det var bara att repa upp… Men det är skönt att sticka med, så jag blev inte alltför upprörd.

3 Kommentarer

 1. Trollmamman
  21 februari, 2011

  Dagsljuslampa har jag funderat på många gånger från och till. Ser fram emot en ”rapport” om hur den fungerar 🙂

  Svara
 2. ylva
  21 februari, 2011

  Kul att se vad du hade hittat.Vadmal och broderigarner hmmm nu blev jag lite avundsjuk….:)

  Svara
 3. anna
  24 februari, 2011

  hej vad kul, fint virkat o broderat! visst är det kul!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top