Experiment

Jag virkade ju ett par vantar alldeles nyligen och det verkar som om jag blev fast… nu har jag hittat ett mönster inspirerat av Korsnäströjor som jag gärna vill göra, men av någon märklig anledning finns det inget garn i lagret som passar. ELler ja, det gör det kanske, men inte i tillräckligt många färger, det ska vara 5.

Men uppenbarligen var jag väldigt sugen på att virka vantar, för jag började på ett par, helt efter eget huvud, i prova-längs-vägen-varianten.

Det blev en vit vante med ett hjärta på.

IMG_1211

Nu ska jag bara göra en till (men jag har skrivit ner hur jag gjort!)

1 Kommentar

  1. Emmy
    25 februari, 2011

    Fiiint! Och bra med anteckningar 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top