Vantar

Vantar är bra att ha, och som jag tidigare sagt är det ett bra tillfälle att sticka vantar när det är varmt (för man kan ju inte sluta sticka bara för att det är varmt!).

Jag har gjort klart 2 par, ett par vardera till sambon och mig.

IMG_1417
Daina-vantar, till mig (Ravelry-länk). Stickade i garn från Warp & Weft, köpt nån gång för länge sedan, just till det här mönstret, faktiskt. Fina, fina, men tumkonstruktionen är inte optimal… nåja, jag ville göra dem, och jag ville inte störa mönstret med en tumkil (även om jag kunde ha lagt tummen i sidan som jag gjort på sambons vantar).

Mittens with pints on till sambon (också en Ravelry-länk).

IMG_1445
De var roliga att sticka! Jag har använt original-garnet Knit Picks Palette, som jag fick tag på här. Bra ställe, det gick fort att få garnet. Jag gillar verkligen garnet, ett trevligt, tunt ullgarn som inte är superwash, och så finns det i en massa färger! Passar utmärkt till vantar och liknande.

Det var inte jättekul att fästa alla trådar, men vad gör man inte för att sambon ska få ett par fina vantar…

IMG_1442

Nu har jag övergått till att sticka på en scarf jag hittade i UFO-högen… påbörjad i oktober 2009. Tycker nog att det är dags att den blir klar. Glömde ta bild på den idag, så det får bli en annan dag.

2 Kommentarer

 1. Görel
  29 juli, 2011

  Otroligt fina vantar! Hade du med dem igår?

  Svara
 2. Lena
  2 augusti, 2011

  Daina är ju helt otroligt vackra, så fina ni blir i vinter!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top