Blått och blandat

Ibland blir det inte riktigt det man tänkt sig, men det blir bra ändå…

Mitt nya projekt är precis ett sådant. Jag planerade att använda en massa blåa garner jag hade liggande och göra en swagger (ravelrylänk), men när jag gjorde en provlapp visade det sig att garnet var lite väl tjockt. Istället hittade jag en kofta hos Drops som inte direkt är färsk, men snygg ändå (till skillnad från en del annat i samma nummer). Och nu blir det blått, blandat och randigt.

IMG_1453

Det vill gärna bli bra, som vännen A brukar säga.

Igår, när jag införskaffade ytterligare några blåa garner att komplettera med, så föll jag handlöst för en härva Manos lace. Det var första gången på mycket länge jag sett ett garn och velat ha det omedelbart, utan betänkligheter.

IMG_1454

Fotot gör det inte rättvisa, det är svårt att ta kort på rött.

Det här ska bli nån sorts scarf, vilken har jag inte bestämt än.

En annan scarf är färdig, men den måste tvättas och sträckas lite innan den visas upp. Kanske kan det bli gjort i början på nästa vecka, den som lever får se.

Till sist några bilder från en spinnträff hos Åsa sista söndagen i juli. Precis lika trevligt som vanligt. Jag spann en hel rulle BFL/silke/seacell, men glömde ta kort på det.

IMG_1450

IMG_1451

IMG_1452

1 Kommentar

  1. ylva
    11 augusti, 2011

    Ser fint ut och mysiga bilder !

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top