Fram och tillbaka, och fram igen

Det finns en sak som jag fått lära mig med stickningen, även om man inte skulle kunna tro det ibland. Tålamod.

IMG_1477

Som ni ser är det inte mycket längre nu än på förra bilden. Jag repade upp 8-10 ränder pga en missad avigmaska och lite väl abrupta intagningar. När sådana fel uppstår så har jag en "regel" för om jag ska dra upp eller inte: Kan jag se det (när jag använder plagget) och kommer jag i så fall att reta mig på det?

Om jag kan se det så kommer jag antagligen att reta mig på det, så då är det bara att repa upp. Om en maska är fel och den sitter på baksidan, så kan jag förmodligen låta det vara, om det inte syns allt för mycket så att andra upptäcker det med en gång. Men i det här fallet satt den felaktiga maskan mitt fram och dessutom var det ju det där med för snabba intagningar. Repa upp och gör om, med andra ord.

Det röda garnet från förra posten är på väg att bli en scarf, Flutter.

IMG_1476

Lyxigt, mjukt och fantastiskt fin färg.

Mera färg åt folket!

1 Kommentar

  1. ylva
    18 augusti, 2011

    ”Gör om gör rätt ” är ett ganska kaxigt motto men det är jobbigt att gå och reta sig….

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top