2011 i backspegeln

Ännu ett år har rusat förbi, ett år med lite mindre antal färdiga projekt än det brukar vara. Det finns inga särskilda anledningar till detta, kanske har jag bara lagt ner mer omsorg på det jag har stickat?

Nåt som faktiskt överraskar mig är att jag tog tag i inte mindre än 5 gamla surdegar: Bling, Gail, Basic Bordeaux, Vita vintervantar, och en färgglad sjal som aldrig blev bloggad.

Samtliga hade legat mer eller mindre länge i UFO-högen. En del som också låg i högen blev faktiskt upprepat, eftersom jag insåg att de aldrig skulle bli klara. 

UFO-högen har således minskat, men är fortfarande på en ganska ohanterlig nivå. 

Det projekt som jag är allra mest nöjd med i år är Blått och blandat, koftan i en massa blåa nyanser

Målsättningen för 2012 är att få ner antalet UFO ännu mer, att göra åt en del av allt fint garn jag har i lagret och att satsa på enkla, stilrena modeller. Jag har insett att de saker jag använder mest är de som är enkla, rätt släta och inte de mest intressanta att sticka. Det gäller alltså att hitta en bra balans mellan det jag kommer att ta på mig och det jag gillar att sticka. Det kan bli intressant.

Ett Gott Nytt År till er alla, hoppas 2012 blir ett riktigt bra år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top