Ljus i vårt hus

Det har inte varit mycket till ljus för fotografering den senaste tiden så det gäller att passa på idag, när solen skiner så vackert!

Eira börjar närma sig slutet.

IMG_1634

IMG_1635

Kroppen är klar och ärmarna är det ca 10 cm kvar på. Jag har provat och än så länge ser det bra ut, nu gäller bara att det sista blir bra det också.

Även om ljuset är tillräckligt så är färgåtergivningen lite skum, det är så mycket mer lila i verkligheten, en rätt djup, blålila som är jättesnygg. 

Enligt mönstret skulle man sticka ärmarna runt, och det är väl egentligen bra, man slipper ju rätt mycket aviga maskor. Men jag har ingen kort rundsticka i rätt storlek, och jag gillar inte att sticka Magic loop, så därför valde jag att sticka dem fram och tillbaka. Då kunde jag dessutom sticka båda samtidigt (bara tanken på att sticka 2 ärmar runt, samtidigt, får mig att rysa!), något jag föredrar att göra, då vet jag nämligen att de blir lika långa och har ökningar på samma ställen. 

Nu ska jag börja fundera på vad jag ska sticka när den här är klar, det behöver nog också vara en del slätstickning eftersom flytten tar mycket tid och energi. Men att surfa på RAvelry för att hitta nåt nytt är ju inget besvär! Jag kan ju ta ett UFO förstås, men de flesta är faktiskt nerpackade, så det finns inte så många att välja på. Nå, garnerna är ju också nerpackade, så jag antar att jag får nöja mig med nåt av de projekt jag har lämnat framme.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top