Rött? Vinrött? Hallon?

Att det ska vara så svårt att fotografera rött! Och för den delen, att det ska vara så svårt att bestämma röd färg över huvud taget!

Jag stickar just nu en kofta i Rauma finullgarn, i färg 499. Den är inte röd, och den är inte vinröd, kanske hallonröd? Att fånga den rätta färgen på kort är i det närmaste omöjligt.

IMG_1693

 

Trevligt är det i alla fall! Rauma finull är ett riktigt bra garn, ett av mina nya favoriter. Och inte blir det fasansfullt dyrt heller, det är väldigt drygt.

Det jag stickar på är Deco av Kate Davies, en kofta av precis den sort jag kommit fram till att jag använder allra mest. Det är roligt att sticka koftor med massor av mönster, men det jag hela tiden tar på mig är de släta, enkla koftorna, de som passar till det mesta och är lite mer klassiska i snittet. Så nu behöver jag väga alla nya projekt mellan det jag tar på mig och det som är roligt att sticka. Men det blir ju roligt att sticka om det slutar med att jag använder det jag åstadkommit!

Och jag är fortfarande monogam. Till viss del för att jag ännu inte packat upp mitt garn-/projekt-lager, men till viss del också för att det är så trevligt att se att projektet växer!

Kanske fortsätter det så här, kanske inte, det kan bara framtiden utvisa.

1 Kommentar

  1. Tina
    24 februari, 2012

    Det låter mycket smart – att sticka sådant du använder. Du får sticka ”roligare” stickningar och ge bort om du känner behov 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top