Titta, det blir nåt!

Efter att ha klivit över en hööög tröskel, så har jag satt igång att knyppla! Jag satte på mönstret "Udd och stad" (antagligen alla knyppellärares grundmönster) på min dyna och tog fram den bibblo-lånade boken och satte igång. Det var lättare än jag trodde när jag först tittade i boken (den är väl inte det mest pedagogiska jag har läst), särskilt när jag gjorde som det stod.

 

IMG_1757
Till höger är den första biten, alltså innan jag gjorde rätt. Nu fick jag lära mig själv att det har stor betydelse var man sätter nålarna. 

IMG_1758

Nästan 40 cm har jag lyckats åstadkomma… inte är det jämnt och inte är det snyggt överallt, men JAG har gjort det, och det kan bara bli bättre!

Bara resten kvar att lära sig.

5 Kommentarer

 1. Stickorren
  21 maj, 2012

  Det är imponerande att lära sig enbart från böcker! Bra jobbat!

  Svara
 2. Liisa
  23 maj, 2012

  Men jisses vilket jobb! Och 1000 nålar! Bra kämpat!

  Svara
 3. lottah
  23 maj, 2012

  Snyggt, hmm ska kanske plocka fram min och prova jag med :))

  Svara
 4. Inger
  4 juni, 2012

  Inte illa, bra gjort tycker jag. Min knyppeldyna har en spets av betydligt bredare format på gång. Den fanns där när jag köpte dynan på auktion.

  Svara
 5. Helena KNutsson
  25 augusti, 2012

  Jag tycker det är helt fanatstiskt att du har lärt dig detta efter bok! Och vet du, udd och stad är ju en jättebra nybörjarspets, men eftersom den görs av grovt garn är det faktiskt svårare att få den jämn än spetsar i tunnt garn!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top