Två på en gång

Två projekt har fått sista finishen idag och blivit klara. 

IMG_1730

Det här är Chinook (Ravelry-länk), en scarf som jag stickat i silke från BC-garn. Silke är så skönt att ha runt halsen, det blir svalt eller varmt, allt efter väderleken. Den här går precis lagom runt halsen och tog 2 härvor (vilka stickor jag använde kommer jag inte ihåg, jag har av någon anledning inte lagt in det på min projektsida). Och jag har fortfarande några flyttlådor kvar, men bara i mitt arbetsrum… det lär ta ett tag till innan de är borta.

Projekt nummer 2 är dessa handledsvärmare:

IMG_1736

Många knappar på liten yta! Mönstret heter Spatterdash och är från Knitty.

Jag använde Drops Fabel och Delight till dessa, passar alldeles utmärkt. Det gick åt mindre än ett nystan av vardera och jag stickade på 2,25 mm. Kanten gjorde jag på 2,5 mm för jag hade ingen rundsticka i rätt storlek, men det var nog bara bra, nu blev inte kanten hård. 

Och idag har jag sorterat mina garner, så nu är jag sugen på ett antal nya projekt… men jag har redan några på gång, så de ska få lite uppmärksamhet innan jag börjar på ytterligare något nytt.

2 Kommentarer

 1. Karin
  8 maj, 2012

  Hejsan, Nu har jag äntligen hittat till dig:-). En stickhelg/ husmorssemester i månaden är väl alldeles lagom, så jag tycker du ska anmäla dig till helgen i Granhammar också;-) Trevligt att träffa dig i påskas/ kram Karin

  Svara
 2. Inger
  8 maj, 2012

  Jag kunde inte låta bli att titta in här innan jag packar ihop och åker hem. jag har också en knyppeldyna ståendes, jag har ropat in den på auktion.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top