Dagens och gårdagens skörd

Dagens skörd:

IMG_1851

Ca 1 liter röda krusbär som jag kunde plocka efter att jag klippt bort en massa grenar av en förirrad Berberis (jag avskyr verkligen Berberis… synd att vi har så mycket av det).

Gårdagens skörd är av annorlunda art. 

IMG_1849

En stickmätningsgrej (för den som inte orkar räkna i huvudet eller ens med miniräknare), ett gäng små stickmarkörer och en knapp. Inköpt här. Trevligt ställe med massor med tillbehör och många trevliga garner. Varför det är än underligare att jag inte fick med nåt garn hem, men tydligen kan man lära även gamla stickerskor att ändra sitt beteende (jag visste inte vad jag ville göra med de fina garnerna, så därför köpte jag inget. Mycket märkligt).

1 Kommentar

  1. Lena
    18 augusti, 2012

    Ååh krusbär det har jag inte ätit sedan 1989…
    Stickmätningsgrejen är ju helt fantastisk, tänk så många som nu kan hitta den via din blogg!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top