Nu börjar det bli otympligt

Har börjat på ärm nummer 2 på Deco-koftan, och nu börjar det bli väldigt otympligt. Visst, det är bra att sticka ärmarna uppifrån och ner, det blir himla bra, men särskilt bekvämt är det inte… en av anledningarna till att jag gärna stickar koftor och tröjor i delar.

IMG_1862

Så snart blir det här ett hemma-projekt, och nåt annat får följa med till stickcaféer och stickträffar. Hmmm, undrar om jag ska börja lite på silkesgarnet? En provlapp syns i min nära framtid (ja, faktiskt, jag har ingen aning vilken stickfasthet jag kan förvänta mig att få).

2 Kommentarer

 1. Emmy
  19 augusti, 2012

  Tjusigt! Och målet är nära 🙂 Jag sitter också med en såndär otymplig stickning i knät nu.
  Och provlappar är bra 😉 Aldrig ett projekt utan provlapp. Fast det vet du ju redan att jag tycker…

  Svara
 2. Ylva
  19 augusti, 2012

  Hej ville bara säga att ditt inlägg om broderiboken var så bra ! Det är farligt att märka upp svårighetsgrad . Det handlar ju mycket om vad man har för handlag. Det jag tycker är svårt tycker nån annan är naturligt lätt.Och varför envisas. Man med att ha sån prisskillnad?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top