Inköp från helgens Syfestival

I helgen tog jag en tur norröver och besökte Syfestivalen tillsammans med en kompis. Vi brukar kunna hetsa varandra rätt bra, men den här gången får jag nog säga att vi båda två lyckades hålla våra inköp på en rimlig nivå.

Så, vad fick följa med mig hem?

1. Mönster på Marias vansinnigt snygga kofta. Vet inte ännu vad jag ska använda för garn, men det är möjligt att det kan finnas nåt passande i lagret.

IMG_1914

2. En liten påse fårskinnsspill som ska bli muddar. De flesta som säljer spill brukar bara ha väldigt små bitar, men den här påsen hade 2 större bitar och lite krafs, perfekt!

IMG_1916

3. 2 härvor Tvinni Tweed som ska bli vantar.

IMG_1915

4. Gissa vad det här är! (Jag skriver vad det är sist i posten, så ni slipper leva i ovisshet)

IMG_1913

5. En bit tyg i

"kokt ull" och viscose. Det ska bli nån sorts kofta, men eftersom det inte räcker till ärmar så ska de stickas. Garn ska införskaffas så småningom, jag har nog redan hittat rätt sort. Tyget är mycket mörkare egentligen, det är svårt att få fram rätt färger i det här trista dagsljuset vi har nu.

IMG_1910

6. Ett lilafärgat kaninskinn att kombinera med tyget. Ärmkanter är planen just nu.

IMG_1911

Nu ska jag bara tillverka nåt av inköpen också. Det brukar ju kunna ta lite tid, så det är nog ingen idé att ni börjar vänta på resultat…

Och den konstiga lilla träsaken sätter man på en spolmaskin, så kan man spola på garn på knyppelpinnar. Hittades till ett trevligare pris än det jag sett tidigare, och det gör ju inget.

 

1 Kommentar

  1. Ylva
    24 oktober, 2012

    Åhhhh Jag såg hennes tröja på bloggen. Skitsnyggt men det verkar inte som man kunde köpa mönstret på nätet kanske senare ? Jättefin är den , vi kanske kommer spatserande båda två i en sån 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top