Knappar

Inspirerad av en kompis så införskaffade jag sortimentlådor på Biltema till mina knappar.

Tidigare låg de huller om buller i 2 lådor, visserligen i påsar, men inte direkt överskådligt. Nu ser det ut så här:

IMG_1922

Och på lite närmare håll:

IMG_1923

IMG_1924

IMG_1925

Genast blev det mycket roligare att titta på knappar! Några (eller ganska många) blev utsorterade och skall så småningom skänkas till den pyssliga systerdottern. Klart tjejen ska ha en egen knapplåda (om än inte av samma sort som dessa)!

Silkeströjan växer så sakteliga och är en utmärkt övning i tålamod. Så många gånger som jag repat upp bitar av denna kofta och gjort om, det har jag nog aldrig gjort tidigare. Men förhoppningsvis ska detta tålamod löna sig och ge mig en riktigt fin kofta.

2 Kommentarer

 1. heidi
  4 november, 2012

  det är roligt att flera bloggare samtidigt bloggar om just knappar:) din knappsamling ser jättefin ut:)
  det är inte så roligt att repa upp, men resultatet brukar bli desto bättre:)

  Svara
 2. Ylva
  4 november, 2012

  Helt i min smak!!!!!!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top