Jo, det gick

Det blev en ny kofta till stickstĂ€mman 🙂

File0_medium2

Lite fakta:

Mönster: Same, same but different (ravelrylÀnk)

Garn: Colinette Jitterbug, fÀrg Summer berries, 3 hÀrvor (a' 150g)

Stickor: 3,5 mm

Jag gjorde den lÀngre Àn i mönstret, och skippade vecken i sidorna (för de blev sÄ fula).

Efter att den blev klar sÄ tillverkade jag en liten halsslamsa som jag inte har lyckats ta nÄn bild pÄ.

Sedan trodde jag att jag skulle börja pĂ„ nĂ„t nytt, men det har inte blivit sĂ„ Ă€nnu, bara nĂ„gra provlappar. IstĂ€llet repade jag upp en trekvartsfĂ€rdig kofta som jag insĂ„g att jag aldrig skulle komma att anvĂ€nda, och gjorde fĂ€rdigt en sjal som legat i 2Âœ Ă„r. Den ligger utspĂ€nd just nu, men ska vĂ€l kunna hamna pĂ„ bild sĂ„ fort den torkat.

Lite annat hÄller jag pÄ med, men det tar jag i en annan post.

1 Kommentar

  1. heidi
    19 augusti, 2013

    sÄ snygg den blev! och passformen Àr perfekt!

    Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Scroll to top