Mycket lila

Helt plötsligt blev det mycket lila i mitt liv. Min ena favoritfärg är rosa, men den andra är lila, och just nu blev det väldigt mycket lila på en och samma gång.

IMG_3132

Överst: En jacka som får en stickad kant. Ärmarna gjorde jag i mars, nu har jag äntligen sytt ihop delarna i tyg som legat utklippta sen nån gång i våras. Vet inte riktigt hur slutresultatet blir, eftersom jag inte har bestämt om jag vill ha en enkel jacka, eller kanske några broderier. Återstår alltså att se vad som händer med den.

Nederst till vänster: Laar som jag påbörjade i början på juni. Det går långsamt fram med den här, tunt garn och flera mil (25 cm) slätstickning är ju inte direkt upphetsande. Men det ska bli nåt även om det tar tid.

Nederst till höger: Provlapp! Till Stort Topstykke i Bomuld og uld från Geilsk. Mycket trevligt garn, vill ha mer och göra nåt annat i det! Provlappen visade att jag hade lite för få maskor, så jag har gjort en till (något mindre, det finns gränser för mitt tålamod!) som ligger på tork.

Färgerna stämmer inte så bra, det ser blåare ut på bilden än vad det är i verkligheten.  

1 Kommentar

  1. heidi
    19 augusti, 2013

    det var mycket lila på en gång:)
    det skall bli spännande att få se hur det blir när det är färdigt:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top