Batik

Som jag skrev i somras så gjorde jag klart en sjal som legat rätt länge.

DSC_0054_medium2

Mönster: Batik (Ravelrylänk)
Garn: Wollmeise Sockenwolle 80/20 Twin i färgen Herzblut
Stickor: 3,75 mm

Jag vet inte varför den hade blivit liggande så länge, när jag väl började var den rolig att sticka.
Kanske berodde det på att jag innerst inne visste att jag nog aldrig skulle använda den. Den är jättesnygg och jag är väldigt nöjd, men jag är matchnings-galning, jag vill att det jag har på mig ska matcha. Och just rött är nåt jag aldrig använder, konstigt nog, för jag gillar rött. 

Men det finns ju andra som älskar rött, bla en person som suckade längtansfullt när hon såg garnet. Så sjalen har hamnat hos henne istället, för visst är det roligare att nåt verkligen blir använt istället för att bara ligga och skräpa i byrålådan?

IMG_3141_medium2

Det passade extra bra eftersom en av hennes favoritsjalar nyligen hade försvunnit.

 

 

2 Kommentarer

 1. heidi
  6 oktober, 2013

  så fin den blev! kan mycket väl förstå att mottagaren blev glad över att få en så fin sjal i en härlig röd färg:)

  Svara
 2. bondtösen
  7 oktober, 2013

  Så himla fin! Väldigt snällt av dig att ge bort den med, men jag håller med om att det är ju roligare när saker man gör blir använda.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top