Sjalfrossa 2

Det finns fler sjalar på gång. Och mer lila på gång. Det är konstigt att det blir kluster av en och samma färg så där (eller är det det? Det är ju trots allt en av mina favoritfärger).

För ett tag sedan hamnade 4 nystan Sublime Cashmere Merino Silk DK i min ägo. Planen var nog att jag skulle hitta på en egen sjal med det garnet, men planen ändrades (som så ofta) och istället har jag påbörjat Hawthorne (Ravelry-länk), en sjal som egentligen ska göras i något tjockare garn än det jag använder.

Nu gillar ju jag lite mindre sjalar, så jag räknar med att den kommer bli ganska lagom, trots det tunnare garnet. 

IMG_3254

Det är inte mycket att se ännu, och eftersom den kräver en del uppmärksamhet (=diagramläsning) så får den några varv här och några varv där. Men det är ju en sjal, så det tar förhoppningsvis inte alltför lång tid innan jag kan se slutet på den.

1 Kommentar

  1. heidi
    10 oktober, 2013

    den sjalen gillar jag med. och att göra den i mindre format innebär att man kan bära den inomhus när man känner sig lite frusen:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top