Slut på 2013

Som vanligt på nyårsafton gör jag en liten sammanställning över året som gått.

Precis som förra året tycker jag att jag stickat väldigt få projekt, men eftersom det finns 3½ koftor (Volangkoftan, Livstykketrøjen, Same Same och ärmar till den sydda jackan, länkarna går till Ravelry), så är mängden stickat ganska så stor ändå. 

Det blev visst några sjalar också (8 st!), varav 2 var gamla surdegar, Batik från 2007 och Promenade från 2011. 

Och antalet pågående och liggande projekt har inte ökat, konstigt nog, precis som förra året har jag 13 saker i gömmorna, mer eller mindre aktuella. Jag tror att några av dem kommer få gå upprepningsdöden till mötes, men jag ska fundera lite till innan jag bestämmer mig.

Ett projekt jag påbörjade, men tyvärr inte avslutade, var 365 foton. I början av året och en bra bit in på sommaren gick det bra, men sen rann det hela ut i sanden. Trots detta så har jag blivit flitigare på att använda kameran, så något gott förde det med sig. Och jag är väldigt nöjd med vissa av bilderna, tex den här och den här.

Min största insats under 2013 var nog ändå att jag katalogiserade hela garnlagret, så att allt garn nu finns inlagt i Ravelry! Att få koll på vad jag har i garnlagret var nyttigt, och kanske lite skrämmande, men det hindrade mig inte från att fylla på det. Fast numera försöker jag vara lite mer restriktiv och köpa till ett specifikt projekt, eller åtminstone i en sådan mängd att det räcker till nåt vettigt. 

Som vanligt ger jag inga nyårslöften, de brukar kännas så begränsande att jag bara blir motvalls och gör tvärtom istället, men en målsättning är ändå att göra åt mer av det garn jag redan har, det finns många fina garner i mitt lager!

Och som vanligt har jag drömmar och funderingar, vi får väl se om några av dem blir verklighet under 2014. 

 

Gott Nytt År!

IMG_0280

Oj, jag glömde visst en av de stora händelserna i år, Stickstämman på Hållands folkhögskola i Undersåker! Jag fick gå kurs för en av mina stickidoler, Nancy Bush, och det var precis lika roligt som det brukar vara.

1 Kommentar

  1. heidi
    31 december, 2013

    Det låter som ett bra år, även om du inte var en storproducent av stickat:) snarare verkar det som om du plockar godbitarna av allt man kan sticka:)
    Gott slut och Gott Nytt År:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top