Det går fortare om man stickar på EN sak

Det är ett obestridligt faktum; när man stickar på ett enda projekt, då blir det snabbt klart. Man kan ju tycka att det även för min hjärna borde vara så självklart som det faktiskt är, men ändå blir jag lite överraskad. Det är som om min tidsuppfattning inte alls stämmer med verkligheten, vilket jag borde ha begripit med tanke på hur länge jag ändå levt, men det har jag tydligen inte.

Fast 19 dagar för en kofta känns bra, även om det är en kortärmad kofta. 

IMG_3786

Mönster: Prescott av Mary Annarella.
G
arn: Onion Hemp Cotton+Modal.
Stickor: 3,5 mm.
Knappar från Ohlssons tyger. De ser nästan vita ut på bild, men är egentligen lila.

Startad 5/6, klar den 24/6.

Det tråkiga jobbet (att fästa trådar och sy fast sådär en miljon knappar – eller ja, 14 då) gick fort. Kanten stickades samtidigt som resten av koftan, och eftersom hela kanten är full av hål behövde jag inte ens veta hur många knappar jag ville ha innan koftan var klar.  

Jag gillar den verkligen, nu väntar jag bara på att det ska bli tillräckligt varmt för att gå ut med bara kortärmat igen. 

3 Kommentarer

 1. ylva
  29 juni, 2014

  vad snygg ! en riktig sommarkofta som klär dig fint, jag hoppas också på att vädret ska bli lite varmare , det blir liksom roligare då även om jag fortfarande jobbar.

  Svara
 2. heidi
  29 juni, 2014

  så fin den blev, och så bra den sitter på dig!
  och visst är det så att det går fortare att bli klar när man stickar ett projekt i taget:)

  Svara
 3. Kattis
  29 juni, 2014

  Superduperfin! ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top