2014 i backspegeln

Här kommer den årliga sammanställningen!

2014 var året då jag bloggat i 10 år, tänk vad fort det går! Nu har jag snart bloggat i 11, och även om det varit väldigt sporadiskt med inlägg i perioder, så kommer jag fortsätta bloggandet. Visst är det så att Facebook och Ravelry tar en stor del av stickpratet, men bloggen fyller ändå nån slags funktion, så den blir inte nedlagd. Förändringar kan alltid ske, men det är ju en helt annan sak.

I februari spottade jag ur mig en massa småprojekt, vilket gjorde att det totala antalet färdiga projekt under 2014 blev 29. De stora grejerna, som är värda att nämna, är Acorn Trail, Topstykke, Prescott, min första stora teststickning Tell it Slant, och den gråa Customfit-koftan (alla länkar går till Ravelry). Den grå koftan är en total vinnare, jag använder den mycket, av de andra är det i stort sett bara Tell it Slant som jag använder. Acorn Trail är på gränsen till för stor, och de andra 2 är kortärmade så de används bara på sommaren.

Sen har jag en nästan helt färdig kofta till som jag inte hinner klart med idag, det är lite för mycket fix kvar på den, så den kommer bli 2015 års första färdiga projekt.

Min största bedrift är nog ändå att jag inte ökat på antalet projekt! 4 stycken har hamnat i långtidsdvala och 8 stycken räknas som mer eller mindre pågående, 2 av dem är snart klara. Summa 12, snart 10 alltså! 

I övrigt har jag nog blivit petigare och mer benägen att repa upp om det inte blir bra, och jag har till och med använt mig mer och mer av provlappar. Man kan lära gamla hundar att sitta, trots allt.

Att jag började sy mina egna kläder igen är också värt att nämnas! Det har varit jätteroligt så här långt, och jag hoppas att det fortsätter vara det. Att kunna kombinera det sydda med det stickade är en extra härlig känsla, och att det jag hade på mig på julafton och juldagen var helt hemmagjort (förutom underkläderna, men det kommer det också) kändes väldigt bra. 

Så där, då fattas bara att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och ett bra 2015!

IMG_0271

2 Kommentarer

 1. Heidi
  1 januari, 2015

  God fortsättning, och gott nytt stickår:)

  Svara
 2. Efwa
  2 januari, 2015

  God fortsättning önskar jag dig!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top