Ännu mera rosa

Igår gick jag upp alldeles för tidigt för att ta bussen till Älvsjö och Syfestivalen. Den här gången var det extra jobbigt, eftersom det tog rätt mycket längre tid att resa än vad det brukar (det var en inlånad buss, kanske var inte chauffören van). 

Det går ju knappt att besöka Syfestivalen utan att handla…så jag handlade. Och av någon mycket märklig anledning så handlade jag rosa saker. Konstigt va? Men jag gillar färg, och rosa är en klar favorit, så jag tänker inte skämmas. Men kan ni förstå, jag kom hem helt utan garn!!! Igen!

IMG_4390

Överst ligger 4 meter bomulls-sammet (med mycket kort lugg)från Korps och 3 meter ull/viscose-mellanlägg från Tusensköna. Det ska bli en jacka (eller kortare kappa), en sån där att ha mellan sommarjackan och vinterjackan. Om ni har en dos tålamod och petighet att undvara så kan ni skicka hit den, jag lär behöva den.

På mellanraden ligger 2 meter viskos-jersey från Lindbo Textil och rullen är 1,5 meter bomulls-jersey från Käpynen (Indie fabrics). De har elastan i sig båda två, och kommer att bli tunikor.

Och längst ner ligger några bomullsbitar från 3 olika quilt-ställen, som ska bli en Bionic Gear bag och merino/mullbärssilke från Limmo-design som nån gång ska bli garn (om – eller borde jag säga när? –  jag spinner igen nån gång).

Nu ska jag bara omsätta inköpen i nåt också, men jag har gott hopp om att det ska gå bra. Av inköpen från i våras är 2 av 3 använda, det är ju ändå en rätt bra utdelning!

 

1 Kommentar

  1. Ylva
    26 oktober, 2015

    Rosa vad färgen för dagen och resten av året om du fick bestämma och det får du ju 😉 tyget till jackan såg trevligt ut !

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top