Blå

Den är färdig!

Det fungerar tydligen att köpa knappar för att få klart en kofta. Det hjälper ju att jag är inne i en inspirationssvacka, så jag stickar på det som finns istället för att komma på nåt nytt.

IMG_4530

Nu har jag i alla fall äntligen en marinblå kofta, den passar bra in bland mina andra kläder.

Mönstret är som vanligt Custom Fit, garnet är Visjögarn och jag stickade med storlek 3,75 mm på stickorna.

Och den blev så mjuk och härlig efter att jag tvättade den (och dessutom blev av med all överskottsfärg). 

 

Så nu skulle jag ju kunna börja på nåt nytt…. om jag bara kunde komma på nåt jag vill göra. Jag har ingen som helst inspiration, fast det finns mycket som jag vill sticka så hittar jag inte en kombination av mönster och garn som lockar. Och jag har så himla mycket jag har gjort i mina lådor att det nästan börjar kännas lite fullt. Det vore bra att hitta nåt som både är roligt att sticka (så jag fortsätter) men också tar lång tid, så att jag inte producerar en sån enorm mängd saker. Dessutom ska jag ju använda det också, så en tröja med flätor överallt går bort, det kommer jag inte att använda, så är det ju bara.

Jag får fundera lite till, med andra ord. Under tiden tar jag fram ytterligare ett projekt som fått ligga ett tag, sjalen Mahy. 

1 Kommentar

  1. Heidi
    15 mars, 2016

    Allt som funkar är bra:) Koftan sitter perfekt, och knapparna är hur söta som helst:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top