Ännu en gång

Ännu en gång har jag gett mig på att sticka i garn jag vet att jag inte är så förtjust i, bara för att jag så gärna vill ha det färdiga plagget. Förra årets Cotton Viscose-kofta har visat sig vara ett utomordentligt plagg, och jag bestämde mig därför att jag ska göra en till, likadan kofta, fast i grått.

Så ännu en gång stickar jag slätstickning, ännu en gång stickar jag i Cotton Viscose och ännu en gång har jag bara tråkbilder att visa.

IMG_4577

Hur inspirerande och roliga bilder går det egentligen att ta på ett slätstickat bakstycke? Väldigt få, är det direkta svaret på den frågan. Men, men, nu är ju inte bilderna mitt huvudsyfte med att sticka, så det är ju såna smällar man (eller snarare, ni) får ta.

Roligare än så här blir det nog inte förrän jag kommer till knapparna, jag har bestämt att det ska bli nåt avvikande. Den förra, mörklila, Cotton Viscose-koftan fick ju gröna knappar, vad den här ska få är oklart ännu, men det blir lite knappjakt i nästa vecka, jag vill ha nåt som lockar mig att göra klart! För det här är ren projekt-stickning, inte nåt tekniskt spännande alls. Snart får jag nog försöka hitta nåt som är väldigt roligt att sticka, som lite motvikt till slät-tråk-stickningarna.

2 Kommentarer

 1. Efwa
  27 maj, 2016

  Hoppas du lagt den på ravelry så att jag får veta vilken modell det är.

  Svara
 2. Heidi
  28 maj, 2016

  I slutändan handlar det ju om vad man vill sticka, och inte hur det kan fotograferas:)
  Men jag håller med dig om cotton viscose. Jag stickade en tröja i det mixat med ett annat garn, och efter ett årtionde håller det fortfarande lika bra:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top