Bara för att det är roligt

Ibland önskar jag att det inte fanns så mycket information om diverse textila hantverk att få tag på.

Missförstå mig rätt, det är himla bra att det finns, hantverkslivet har ju blivit så oerhört mycket enklare med internet, men det gör ju också att man kan få ungefär en miljard idéer på saker man vill prova.

Och allt är ju inte så särskilt användbart då…

Som frivoliteter. Jag menar, vad SKA jag ha det till? Ska jag försöka komma på något användningsområde, eller ska jag bara göra det för att det är roligt? För det ÄR roligt.

IMG_4574

Virkgarn, en skyttel, lite tålamod och några timmars jobb. Sned och vind och ojämn, men det är mitt första arbete, och jag är nöjd. 

Frågan är nu bara om jag ska fortsätta och göra nåt mer, eller om jag ska lägga det till handlingarna som en provad (men fullständigt onödig) teknik?

Kanske skadar det inte att ibland göra nåt fullständigt onödigt, bara för att det är roligt, så minst ett försök till får det nog bli. Och det är ju rätt bra att variera sig så man inte får ont nånstans, för att man bara gör en sak. Ja, så får det nog bli.

 

1 Kommentar

  1. Heidi
    22 maj, 2016

    Jag röstar för att du fortsätter – för hela poängen med hantverk är ju att det skall vara kul!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top