Sällsynt dålig planering

Mina gråa koftdelar ligger på de gråa mattorna och torkar. Cotton Viscose torkar inte så fort, och när man, som jag, lägger delarna dubbelt (för att få dem likadana) går det inte fortare.

IMG_4597

Detta borde jag ju naturligtvis ha tänkt på. Nu tar det minst en dag till innan jag kan börja sy ihop koftan och sticka framkanterna. Och jag har inget annat roligt att sticka på!!! Hur tänkte jag där? Detta är ett fall av sällsynt dålig planering, jag skulle ju självklart ha tänkt ut nåt nytt och roligt att börja på medan delarna torkar.

Så nu blir det djupdykning i Ravelry och garnlagret, nån bra kombination måste ju gå att hitta, så mycket garn som jag har.

1 Kommentar

  1. Heidi
    4 juli, 2016

    Ok…
    Fast att tillbringa tid att surfa på Ravelry för att hitta nästa projekt – det låter kul. Men det är samtidigt riskabelt eftersom det finns så många underbara stickprojekt som bara väntar på att upptäckas där:D

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top