Bloggvänligt – och inte

När man, som jag, stickar rätt mycket slätstickade koftor blir det inte mycket att blogga om, det kan man ju inte påstå. Jag menar, hur roligt är det att titta på slätstickade korvar i olika, rätt neutrala, färger?

Med det sagt, nu kommer det lite slätstickat i alla fall. 

IMG_5245

Det är en CustomFit-kofta (men allvarligt, är det nån som på riktigt tror att jag skulle välja nåt annat mönster?), som jag påbörjade i början på november, men som fick ligga till sig lite när jag började på den gråa, rätstickade koftan. 

Garnet är Sandnes Sisu i en riktigt snygg mörklila som utgått, tyvärr är det lite svårt att få fram nåt av den färgen i vinterljuset.

Bakstycket och en stor del av första ärmen är gjort, så det blir väl en kofta det här också, så småningom.

Jag alternerar den här koftan med virkningen, för händerna pallar inte bara virkning. 

IMG_5242

Magen och benen är klara och sidorna är påbörjade (man virkar fast blommorna allt eftersom arbetet fortskrider, det är därför jag inte gjort någon vit kant på blommorna till häger ännu).

IMG_5242

Och det räcker med att titta i projektpåsen för att jag ska bli lite glad, det ÄR inte fel med färg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top